Espoo tukee Eeviä, Micoa ja Miaa

Written by tero on December 10, 2019

Espoon kaupunki on myöntänyt urheilijastipendit vuoden 2020 kilpailu- ja harjoittelukuluihin. Espoo Hwarang Teamista kriteerit täyttivät liikesarjakilpailijat Eevi HuuskonenMico Knutsson ja Mia Knutsson. Urheilijastipendin edellytyksenä on SM-mestaruus tai maajoukkue-edustus. Stipendi on tarkoitettu 15–22 -vuotiaille.

Mico Knutsson

Kaikki kolme urheilijaa edustivat Suomea Turkin EM- ja/tai Beach-EM -kilpailuissa 2019. Parhaiten sijoittui Mico, joka otti Beach-EM -pronssia alle 30-vuotiaiden miesten ryhmässä Budokwai Taekwondon Frans Salmen ja Olli Siltasen kanssa. Eevi ja Mia saavuttivat finaalisijoja. Eevi oli Beach-EM:n viides alle 30-vuotiaissa yksilöissä ja pareissa (parina Budokwain Olli Siltanen). Mia oli EM-kilpailujen kuudes ja Beach-EM:n viides juniorityttöjen ryhmissä Mudo Lohjan Naam Suomalaisen ja Porin Taekwondon Helmi Riuttalan kanssa.

Mia Knutsson yhdessä valmentaja Johanna Nukarin kanssa.

Kaikki kolme EHT:n urheilijaa voittivat oman yksilösarjansa vuoden 2019 liikesarjojen Suomen rankingissa. SM-kilpailuissa Eevi voitti alle 30-vuotiaiden yksilö- ja ryhmäkultaa (ryhmässä Helsingin Itsepuolustuskoulun Mira Mänty ja Taekwondourheilijat 2011:n Tiitu Sipilä). Mico otti SM-kultaa alle 30-vuotiaissa miehissä ja Mia SM-hopeaa junioritytöissä. PM-kilpailuissa Eevi voitti kultaa parinaan Budokwain Olli Siltanen. 

Muusta menestyksestä voi mainita Saksan avoimien Micon alle 30-vuotiaiden ryhmähopean (ryhmässä TU2011:n Christian Kamphuis ja Budokwain Frans Salmi) sekä Mian ryhmäpronssin (ryhmässä Mudon Naam Suomalainen ja Porin Helmi Riuttala).

Espoon kaupungin urheilijastipendin lisäksi Eeviä, Micoa ja Miaa sponsoroi ensi vuonna Fitness Club Olarium tarjoten vuoden maksuttoman kuntosaliharjoittelun.

Onnittelut stipendin saajille!

Eevi Huuskonen