Johanna Nukari valittu vuoden taekwondourheilijaksi!

Written by Mari Aalto on January 14, 2021

Vuosittain valittavat vuoden urheilijan kunniamaininnat lajikohtaisesti kohdistui tänä vuonna seuran kansainvälisestikin menestyneeseen liikesarjakilpailijaamme Johannaan.

Alla Johannan kommentit kunniamaininnasta:

Miltä nyt tuntuu?
-”Nimitys tuntuu tosi hienolta. Toki menneenä vuonna kaikilla taekwondourheilijoilla ei ollut mahdollista osallistua kilpailutoimintaan niin kuin oli ennen koronaa suunniteltu, mutta siitä huolimatta olen kyllä tosi iloinen ja ylpeä tästä.”

Ketä haluaisit muistaa tai kiittää kilpailijapolullasi tukemisesta?-
-”Espoo Hwarang Team on tukenut kilpauraani jo vuosia merkittävällä tavalla. Rahallinen tuki kotimaisissa ja kansainvälisissä kisoissa on ollut erittäin tuntuvaa ja sen lisäksi käytössä on ollut paljon saliaikaa myös omaan harjoitteluun. Vuosien yhteistyökehittelyt liikesarjakisaamisen parissa Essi Labartin kanssa on ollut tärkeässä osassa lajillista kehittymistä ja huipennuksena tälle Essi toimi tänä vuonna ihan virallisestikin valmentajanani.

Tämän vuoden saavutusten takana on toki tukea ja vaikutteita muiltakin, mutta Essin lisäksi haluaisin nostaa esiin seuran liikesarjakilpailijat, joiden ohjaaminen on toiminut myös tärkeänä kehittäjänä itsellenikin ja joiden ennakkoluulottomista ja kovista kisasuorituksista olen ammentanut inspiraatiota myös omaan tekemiseen.”

Mitä tavoitteita olet asettanut tähtäimeesi nyt?
-”Seuraavana tavoitteena siintää tämän vuoden EM-kilpailut, jos ne toivottavasti ainakin jossain muodossa järjestetään!”

Seuralta suuresti onnittelut vielä Johannalle! Alla linkki Urheilijatoimittajain Liiton urheilijavalintoihin, ja artikkeliin.

https://yle.fi/urheilu/3-11734570