Lohja Open 2022 liikesarjojen kisatuloksia

Written by Mari Aalto on March 28, 2022

Lohjan kisat olivat ennätyssuuret niin runsaan kotimaisen kuin ruotsalaisen osanottajakunnan ansioista, eikä ilmaisia mitaleja juuri ollut tarjolla. Mitalisijoja seuralle kyllä saatiin jälleen!

Kim Rejman sai kultaa liigasta O40 miehistä. Kristian Rinne ylsi hopealle miesten punamustien harrastajasarjassa. Noora Hartikainen vei hienosti kultaa harrastajien vihreävöisten sarjassa.

Päivän kohokohtia oli Mian ensimmäinen kisa uudessa U30 sarjassa, ja tuloksena kultaa sekä kisojen parhaan naiskilpailijan palkinto. 🏆

Liigasta tuli kultaa myös U30 triolle, jossa Mian ja Essin lisäksi kisasi Linda Räkkälöinen Turusta. Kultaa saivat myös O30 triosta Matin kanssa HTKD:n Kim Rejman ja Vihdin Jeppe Aukio. Johanna Nukari nappasi yli 40 naisten sarjasta ja O30 pareista HTKD:n Kimin kanssa. Näissä sarjoissa menestystä upeasti täydensivät Katin, Jennyn ja Vihdin Lauran hopea O30 trioista, Katin ja Juhon 4. sija O30 pareista ja Katin 6. sija yli 40 naisissa. Matti sai myös hopeaa liigasta O40 miehistä, josta Juho nappasi puolestaan 4. sijan. Pronssia saalisti liigasta Jenny U40 naisten sarjasta.

Päivän isoimmassa liigasarjassa kilpailivat meidän junioritytöt, jotka nappasivat sijat 4. Julia, 8. Kerttu ja 10. Lumia. Tytöt kisasivat vielä ruotsalaisia vilisevässä U17 trioissa, josta tuomisina 5. sija.

Harrastajasarjoissa oli mukana paljon ensikertalaisia. 👊 Leaa Datye sai sinisissä naisissa hienosti hopeaa ja Julia Teränen keltaisissa ilveksissä samoin upeasti hopeaa. Keltaisista ilveksistä Heidi Juutilainen toi vielä 5. sijan. Sinisissä ilveksissä Olivia Vuori sijoittui hienosti sijalle 4. ja Elli Hiltunen sijalle 6. Elli ja Heidi olivat vielä Ilves pareissa neljänsiä.

Valmentajina toimivat Essi Labart, Mia Knutsson, Johanna Nukari ja Noora Hulkkonen. Kiitokset valmentajille ja onnittelut kisaajille!