Olemme nyt Wondo-seuroja

Written by Simo Siltanen on January 24, 2023

Espoo Hwarang Team ry (EHT) on nyt Wondo Espoo ry ja Helsingin taekwondoseura ry (HTKD) Wondo Helsinki ry.  

Seuramme aloittivat tiiviin yhteistyön vuonna 2013 palkaten yhteisen nuorisopäällikön täysipäiväiseen työsuhteeseen. Tämän jälkeen yhdessä tekeminen on tiivistynyt entisestään mahdollistaen toiminnan kasvun ja ammattimaistumisen. Tästä on merkkinä muun muassa toisen täysipäiväisen liikunta-alan ammattilaisen palkkaaminen mukaan toimintaan vuonna 2019 ja samana vuonna seurojemme toiminta keskitettiin yhteisen Wondo-nimen alle.

Tähän saakka Taekwondoliiton lisenssit on ostettu HTKD:n tai EHT:n nimiin ja kilpailijamme ovat virallisesti edustaneet näitä seuroja kansallisesti ja kansainvälisesti. Meillä on ollut kuitenkin tahtotila siihen, että voisimme kaikki yhdessä edustaa Wondoa, minkä vuoksi seurojemme nimet on nyt virallisesti muutettu Wondo Espooksi ja Wondo Helsingiksi. Arjen toiminnassa puhumme kuitenkin vain Wondosta kokonaisuutena erottelematta sitä kaupungeittain. Wondossa olemme samaa porukkaa mahdollistaen jäsenillemme esimerkiksi kattavan harjoituskalenterin ja valikoiman harjoituspaikkoja ympäri Espoota ja Helsinkiä. Wondon toimiessa kahden eri kaupungin alueella, meillä on kuitenkin on käytännön syistä kuitenkin yksi yhdistys kummassakin kaupungeissa.

Seurojen nimen muutos ei vaikuta toimintaamme tai edellytä toimia harrastajalta. Taekwondoliiton lisenssiä hankittaessa on kuitenkin huomioitava, että pääosin Espoossa harjoittelevat jäsenemme ostavat lisenssin Wondo Espoo ry:n nimissä ja Helsingissä harjoittelevat Wondo Helsinki ry:n nimissä. Jo vuodelle 2023 lisenssin ostaneiden (HTKD:n tai EHT:n) harrastajien ei tarvitse tehdä mitään toimenpiteitä, vaan seuran nimi päivittyy itsestään Suomisporttiin.

Helsingin taekwondoseuran ja Espoo Hwarang Teamin historiaa ei tulla unohtamaan. Nyt suuntaamme kuitenkin katseet tiukasti tulevaan ja jatkamme töitä tarjotaksemme Wondon jäsenille entistä laadukkaampaa ja kattavampaa harrastus- ja urheilutoimintaa.

Nähdään treeneissä!