Ilmainen liikkuvuuskurssi Wondolaisille (aikuisille ja nuorille)

Written by Mari Aalto on April 29, 2020

Kurssi on tarkoitettu aikuisille ja nuorille +13v oman liikkuvuutensa kehittämisestä kiinnostuneille. Kurssin tavoitteena on parantaa jokaisen kurssille osallistujan kiertopotkun korkeutta matalan kynnyksen harjoitteilla.

Online-tunnit pidetään Zoom-videopalvelun välityksellä. Kurssi on suunnattu erityisesti niille, jotka kokevat liikkuvuuden harjoittelun haastavana, ja ovat motivoituneita kehittymään.

Harjoituksia on yhteensä 12 x.

Kurssi alkaa torstaina 7.5. klo 19-20, ja kurssin tunnit pidetään kaksi kertaa viikossa, toinen kerta on sunnuntaisin klo 12.00-13.00.
 

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen viimeistään su 3.5. alla olevan linkin kautta

https://forms.gle/EbuQdeazzozqMRv36

Kurssi toteutetaan mikäli osallistuja ilmoittautuu vähintään 5 kappaletta. Käytännön syistä osallistumiselle on myös yläraja 12 henkeä, jotka otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä.
 

KURSSIN SISÄLTÖ

Tavoitteena on kehittää jokaisen kurssille osallistuvan liikkuvuutta, ja erityisesti kiertopotkun potkukorkeutta. Kurssin alussa tehdään liikkuvuustesti, ja kurssin lopuksi testataan liikkuvuus uudestaan samalla testillä.

Kurssin tunnit alkaa nivelten pyörittelyllä, lyhyellä lämmittelyllä, sekä lajinomaisilla liikkuvuusliikkeillä. Kaikkiin harjoituksiin sisältyy monipuolisesti perinteisiä pitkiä venyttelyliikkeitä, sekä lyhyempiä liikkeessä tehtäviä venytyksiä.
 

Lisää tietoa kurssista saa kysymällä kurssin ohjaajalta
Mari / mari@wondo.fi / 0405435381