Ottelun salikilpailut Helsingissä ma 24.4. (lapsille ja aikuisille)

Written by Simo Siltanen on April 11, 2023

Järjestimme Malmin taekwondon kanssa yhteisen salikilpailun helmikuussa, joka saavutti suuren suosion. Haluamme toteuttaa tapahtuman uudestaan ja nyt vielä paremmin edelliskerran kokemuksista oppineena. Tapahtuma oli viime kerralla täynnä ja kaikki halukkaat eivät päässeet mukaan. Olemme nyt rajoittaneet paikat 60 osallistujaan (paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä). Ilmoittaudu siis mukaan ajoissa! Alla tietoa kilpailusta.

Järjestäjät: Wondo ja Malmin taekwondo

Paikka: Malmin Taekwondon sali (Teerikukonkuja 3, Helsinki)

Järjestämme ottelun salikilpailut maanantaina 24.4. Malmin Taekwondon salilla. Kilpailu on tarkoitettu kaikentasoisille ottelutaekwondosta kiinnostuneille yli 6-vuotiaille harrastajille. Tapahtuma on hyvä tilaisuus esimerkiksi ensikertalaiselle päästä kokeilemaan taekwondo-ottelua kilpailuhenkisesti. Kilpailuissa ei ole sarjoja vaan luvassa on useampia yksittäisiä otteluita. Pyrimme luomaan mahdollisimman tasaisia ottelupareja ilmoittautumisten perusteella.

Kilpailuissa käytetään Daedon elektronisia panssareja. Kaikki muutkin taekwondo-otteluun kuuluvat suojat tulee olla käytössä. Virallisista kilpailuista poiketen salikisoissa on mahdollisuus käyttää myös lisäsuojia, kuten paksumpia hanskoja. Kisajärjestäjällä on lainaksi suojia osallistujille, mutta kannustamme omien suojien hankkimiseen ja käyttämiseen. Omat suojat ovat varmemmin sopivat ja niiden käyttö sujuvoittaa tapahtuman kulkua.

Ottelut käydään ottelijoiden välisen sopimuksen mukaan joko pääkontaktilla tai ilman pääkontaktia. Pääkontaktilla ottelevilla tulee olla omat hammassuojat mukana.

Tapahtuma järjestetään kahdessa osassa. Karkeasti jakaen ilta rytmittyy seuraavasti: 6-12-vuotiaat kello 17-19 ja yli 12-vuotiaat kello 19-21. Tulemme ilmoittautumisten perusteella tekemään kuitenkin jakoa vielä tarkemmin ryhmiin. Tiedotamme ryhmäjaoista viimeistään pe 21.4.

ALUSTAVA AIKATAULU:

Ryhmä 1 (lapset 6-12v)

Kello 16.30 Ovet aukeavat ja ilmoittautuminen

Kello 16.45 Yhteinen lämmittely

Kello 17.00-18.50 Ottelut

Ryhmä 2 (aikuiset ja nuoret +12-vuotiaat)

Kello 18.30-19.00 Ilmoittautuminen ja omatoiminen lämmittely

Kello 19.00-21.00 Ottelut

ILMOITTAUTUMINEN JA OSALLISTUMISMAKSU

Ilmoittautuminen tästä viimeistään keskiviikkona 19.4.

Salikisoihin on 10€ osallistumismaksu. Maksu paikanpäällä käteisellä tai Mobilepayllä. Tällä katamme kisanjärjestämisestä syntyneet kulut ja tarjoamme vapaaehtoisilla tuomareille ja toimitsijoille evästä illan aikana.

LISÄTIETOA:

Simo Siltanen simo@wondo.fi / 0400605951