Uusia harjoitusryhmiä Espooseen, liikesarjakilpailun harjoitteluun suunnattu ryhmä lapsille ja muita!

Written by Mari Aalto on August 15, 2022

Tänä syksynä saamme treenivalikkoon uusia harjoitusryhmiä!

Ensimmäisenä esittelyssä uusi harjoitus 7 – 14 -vuotiaille liikesarjakilpailuista kiinnostuneille tai niissä jo käyville lapsille. Treeneissä keskitytään hiomaan poomseissa tarvittavaa osaamista sekä tietenkin itse liikesarjoja kilpailuiden näkökulmasta.

Liikesarjakilpailemisesta kiinnostumisen ja sopivan iän lisäksi vaatimuksena on keltainen vyö ja vähintään yhden liikesarjan osaaminen.

Treenit pidetään tiistaisin klo 16.30-17.30 Tapiolan Tuulimäessä alkaen 23.8.22. Harjoitusta ohjaa moninkertainen arvokisakävijä ja mm. juniorityttöjen triossa EM-kultaa voittanut Mia Knutsson, 1. dan. ”Tervetuloa avoimin mielin mukaan treeneihin!”, toivottaa Mia.

Kuvissa ohjaaja Mia
Alla vielä kuva liikesarjakilpailijoista: Heidi, Julia ja Elli.

Elokuussa alkaa myös uusi yleistreenivuoro Tapiolan salilla torstaisin. Treeneissä tarjolla potku- ja kamppailupainotteista teemaa Simo Siltasen 5.dan ohjaamana. Harjoitukset soveltuvat +14-vuotiaille, jotka haluavat kehittää monipuolisesti taekwondon kamppailun tekniikoita ja oppia soveltamaan niitä. Treenit ovat klo 19.00-20.30 välillä.

Sunnuntaisin tulee myös Espoon Kuitinmäen koululla uusi vuoro liikesarjoista kiinnostuneille +14-vuotiaille. Tarjolla on tänä syksynä kaksi tasoryhmää: alempien ja ylempien vöiden liikesarjaryhmät.

Alempien ryhmään, sunnuntaisin klo 16.15-17.30 ovat tervetulleita kelta- ja vihreävöiset taekwondokat. Ryhmää ohjaa Aino Koskinen, 2. kup. Ylempien ryhmään, klo 15.00-16.15, voivat osallistua sinisestä vyöstä aina mustaan vyöhön saakka Johanna Nukarin 5.dan ohjaamana. Tervetuloa mukaan!