Wondo logo

Aikuisten peruskurssi

Ilmoittaudu kurssille

Taekwondon peruskurssi on turvallinen tapa tutustua lajiin. Aikuisten peruskurssin harjoituksissa saat hyvän käsityksen lajin perustekniikasta sekä monipuolisista harjoitusmetodeista. Tunnit sisältävät kunnon kohotusta, taekwondon perustekniikoiden opettelua sekä itsepuolustusta ja ottelun alkeita. Lue lisää taekwondon harjoittelusta täältä >>

Aikuisten peruskurssille pääsee mukaan yli 13-vuotiaat ja yläikärajaa harjoitteluun ei ole! Syksyn peruskurssit alkavat viikolla 34, mutta voit hypätä mukaan silloin kun se sinulle parhaiten sopii myös kesken kauden. Peruskurssin harjoitukset päättyvät lopuksi keltaisen vyön kokeeseen, jonka jälkeen voit jatkaa lajin harjoittelua jatkoryhmissä.

Peruskurssin suorittamisen jälkeen voit alkaa käymään myös erilaisissa teemaharjoituksissa ja osallistua kilpailuihin sekä leireille. Teemaharjoituksissa pureudutaan esimerkiksi otteluun ja liikesarjoihin. Suomen Taekwondoliiton lisenssillä myös avautuvat ovet kilpailuiden lisäksi liiton järjestämille leireille.

Taekwondon harjoittelua.

Jos olet kiinnostunut aloittamaan harjoittelun yhdessä lapsesi kanssa, ovat vanhemmat tervetulleita osallistumaan lasten ryhmiimme. Lasten ryhmiin ilmoittautuminen tapahtuu täällä >>

Aikatauluihisi sopiva aikuisten peruskurssi

Valitse aikatauluihin sopiva harjoitusryhmä ja ilmoittaudu mukaan:

ITÄKESKUS (Dojang)
keskiviikkoisin klo 17.00-18.00
sunnuntaisin klo 16.00-17.00

LEPPÄVAARA (Ruusutorpan koulu)
keskiviikkoisin 20:00-21:00
torstaisin 20:00-21:00

OLARI (Kuitinmäen koulu):
torstaisin 19:00–20:00
sunnuntaisin klo 17:00–18:00

Peruskurssin hinta on 130€. Aikuisten peruskurssi sisältää noin 16 harjoituskertaa, vyökokeen sekä seuran jäsenmaksun kuluvalle vuodelle.

Lisätietoja voit kysyä puhelimitse numerosta 040 543 5381.

Ilmoittautumislomake aikuisten kurssille

Aikuisten peruskurssilla saat hyvän käsityksen lajin perustekniikasta sekä monipuolisista harjoitusmetodeista. Ilmoittautumisen jälkeen voit mennä kokeilemaan valitsemasi peruskurssin harjoituksia kaksi kertaa, jonka jälkeen voit päättää jatkatko kurssin loppuun. Tervetuloa mukaan seuramme harjoituksiin ja tutustumaan uuteen lajiin!

Taekwondoin hymyilee.
Aikuisten peruskurssin harjoituksissa saat hyvän käsityksen lajin perustekniikasta sekä monipuolisista harjoitusmetodeista.